64,00 Lei

Încărcător fără fir

cod: FP18438
Adaugă la listăFavorit

Certificare Qi / Design anti-alunecare / Lumină LED Un încărcător fără fir Qi subțire, cu o putere de ieșire de până la 10 W. Puneți telefonul pe s ...


64,00 Lei
-
+
buc

Disponibil de la : 3/2024
Produs cu durată de așteptare prelungită

Certificare Qi / Design anti-alunecare / Lumină LED

Un încărcător fără fir Qi subțire, cu o putere de ieșire de până la 10 W. Puneți telefonul pe suport și încărcarea wireless va începe automat. Semnalizarea LED discretă vă informează despre starea de încărcare. Pentru a obține o încărcare rapidă (7,5 W, 10 W), utilizați un adaptor de rețea cu tehnologie QC2.0 sau QC3.0. Incarcatorul este compatibil cu toate telefoanele dotate cu tehnologie wireless cu standard Qi, care sunt echipate cu aceasta tehnologie direct din fabrica, sau puteti achizitiona accesorii recomandate compatibile pentru acestea. Încărcătorul are detectarea obiectelor străine, protecție împotriva supraîncălzirii, protecție împotriva supratensiunii de intrare și protecție a ieșirii împotriva supracurentului. Punctele de cauciuc anti-alunecare asigură încărcătorul și telefonul împotriva mișcării. Cablul USB C este inclus in pachet.

Intrare: DC 5V/2A, DC 9V/1.67A
Ieșire: 5W/7.5W/10W
Standard de produs: Qi
Distanța de încărcare: ≤ 8 mm
Eficiență de încărcare: ≤ 73%
Greutate: 43 g
Dimensiuni: 100 × 6,5 mm
Material: ABS
Cablul de încărcare face parte din accesorii
Lungime cablu: 1,5 m

Deoarece în cursul anului există schimbări frecvente de tipuri în electronice, nu putem garanta livrarea modelului prezentat. Dacă modelul afișat nu este disponibil, îl vom înlocui automat cu unul nou - din aceeași clasă de calitate sau mai mare. De acum înainte, puteți cumpăra și electronice de larg consum și accesorii de la noi. Utilizați codul de produs corespunzător atunci când comandați.

Produse recomandate