Nomiland.ro - magazin pentru copii și grădinițe

Coș de cumpărături
0buc / 0,00 Lei
Lista de cumpărături este o listă de produse care vă plac sau care vă interesează din oferta noastră. Această listă servește drept ajutor pentru comandă. Este un serviciu pentru clienții înregistrați.
Liste de cumpărături
afișează
Suport clienți: 0356 630 006 puteți suna de luni până vineri de la 08:00 la 16:00
Vă aflați la: Introducere / Despre noi / Cine suntem

Cine suntem

Stimați clienți,

firma Nomiland a fost înființată în Slovacia și are deja o experiență îndelungată în ceea ce privește oferirea de suport grădinițelor și școlilor primare, fiind prezentă pe piață din anul 1996, iar din anul 2001 este lider pe piața din Slovacia în distribuția de materiale didactice, mobilier și alte articole destinate grădinițelor. Compania noastră este prezentă și pe piața din Rep. Cehă, Polonia și Ungaria. Momentan avem în oferta noastră peste 15 000 de articole pentru grădinițe și școli primare.
 
Din fabricile noastre iese doar mobilier de înaltă calitate. Garantăm clienților noștri servicii și produse de calitate. Compania noastră dispune de un depozit propriu de 5000 m2, unde se regăsesc peste 80% dintre produsele din catalogul nostru.
Achiziționăm produse special proiectate pentru grădinițe de la producători recunoscuți în toată lumea, astfel putem garanta durata lungă de utilizarea a acestora. Suntem furnizorul de încredere a mii de grădinițe, iar echipa noastră este angajată în cooperarea eficientă cu acestea. Sperăm că munca și entuziasmul nostru vă vor ajuta în această muncă dificilă dar frumoasă.
 
Cei mai importanți oameni de pe Pământ - copiii noștri.
 
 
Ce este cel mai important pentru noi? Satisfacția dvs. și a copiilor!
 
Clienților fideli este destinat Clubul Nomiland, prin care aveți acces la peste 7000 de produse din catalogul nostru, pe care le puteți achiziționa cu puncte.

Vă doresc o experiență plăcută în magazinul nostru online, și de asemenea vă doresc să vă bucurați de produsele noastre.

 

Ing. Štefan Fejko

administrator

                                

Buletin informativ

Doriți să primiți buletine informative cu ofertele actuale?