Nomiland.ro - magazin pentru copii și grădinițe

Coș de cumpărături
0buc / 0,00 Lei
Lista de cumpărături este o listă de produse care vă plac sau care vă interesează din oferta noastră. Această listă servește drept ajutor pentru comandă. Este un serviciu pentru clienții înregistrați.
Liste de cumpărături
afișează
Suport clienți: 0356 630 006 puteți suna de luni până vineri de la 08:00 la 16:00

Garanția satisfacției

CEL MAI MARE ȘI COMPLEX SORTIMENT

Oferim sortimentul complet de produse pentru grădinițe, creșe, centre maternale, locuri de joacă. O parte din produse sunt potrivite și pentru școlile primare. La noi veți găsi totul, începând de la mobilier și locuri de joacă, la jocuri de rol, materiale didactice și jocuri, articole pentru artă și creație și până la instrumente muzicale și meteriale pentru sport. În fiecare an luăm în considerare cererile clienților noștri și adăugăm în oferta noastră produsele pe care aceștia le solicită, care au valoare educativă și inovativă. Punem accent pe nevoile copiilor și ale clienților noștri. 

TOTUL SUB UN ACOPERIȘ

Prin achiziționarea într-un singur loc, beneficiați de un preț mai bun - nu creșteți costurile de transport și beneficiați de multe alte avantaje.

TRANSPORT GRATUIT

► La comenzi de produse de peste 500 lei din categoriile Jocuri de rol, Artă și creație, Materiale didactice și jocuri, Educație muzicală și Sport (nu se aplică la mobilier și amenajări interioare, și seturile de spumă)
► La comenzi de mărfuri voluminoase, mobilier și amenajări interioare, seturi de spumă, de peste 5000 Lei
 

CALITATEA PRODUSELOR

Alegem produsele din catalogul nostru pe baza calității și valorii educative ale acestora. Avem un sortiment de calitate și certificat, destinat copiilor de vârstă preșcolară și școlară. Datorită acestui fapt putem să oferim produse sigure și de calitate, cu o perioadă de utilizare ridicată. În procesul de fabricație al mobilierului folosim doar materii prime de calitate, iar piesele de  feronerie sunt acent controlate, acestea îndeplinind normele de securitate și caliatate . Designul mobilierul nostru este conceput pe baza nevoilor copiilor de vârstă preșcolară și școlară. 

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Datorită procesului continuu de îmbunătățire și a soluțiilor informatice, avem cele mai vândute produse mereu pe stoc, iar anual creștem aceste stocuri.

CLUBUL NOMILAND

La fiecare achiziție de produse din catalogul nostru primiți puncte în contul personal din Clubul Nomiland.
După numărul de puncte adunate puteți alege modul în care le folosiți:
► să achiziționați cu ele produse din catalogul nostru
► să achiziționați cu ele produse electronice și accesorii

SUPORT DEDICAT

Pe linia telefonică 0356 630 006 echipa noastră de consilieri vă va oferi mereu suportul necesar și vor răspunde solicitărilor dvs., făcând recomandări și ajutându-vă în soluționarea cererilor.

                                

Buletin informativ

Doriți să primiți buletine informative cu ofertele actuale?